Nyhed

COMEBACK: Genopstår Radiohead i 2023?

Trommeslager løfter sløret for bandets aktuelle planer i nyt interview

Radioheads seneste album udkom i 2021 i form af den tre-delte udgivelse Kid A Mnesia. Her fik vi både en genudgivelse af de to tidligere albums Kid A (2000) og Amnesiac (2001) samt en tredje plade – Kid Amnesiae - med hidtil uudgivet materiale. Men nu er der muligvis nyt på vej.

Phil Selway, trommeslager i Radiohead, fortæller i et interview med Spin i forbindelse med markeringen af 20-års jubilæet for Hail To The Thief i 2023:

"Vi kommer til at stikke hovederne sammen i begyndelsen af 2023, og jeg er sikker på, at vi kommer til at se på andre idéer til, hvad det næste bliver. Hail To The Thief – det er længe siden, det album, ikke sandt?"


Hvis man dykker ned i interviewet, ser det ud til, at bandet har en sund kommunikation og fortsat tillid til hinanden. Der skulle således være gode forudsætninger for at videre samarbejde. En eventuel fortsættelse af Radiohead-arbejdet vil ikke være for pengenes skyld, mener guitaristen i bandet, Ed O'Brien. Han talte sidste sommer om Radioheads fremtid The Line-Up Podcast:

"Lige nu er der ikke noget Radiohead...det sker måske, men på den anden side… gør det måske ikke. Og har det nogen betydning?... Jeg vil virkelig gerne gøre det igen med jer," udtalte O'Brien og fortsatte:

"På det tidspunkt, fordi vi har gjort det så længe, kommer vi til at række ud med forskellige oplevelser. Det burde være sådan, det burde være opmuntrende. Der er en sandhed i det, vi gør. Så vi kommer ikke til at være et af de bands, der går sammen igen for at få den store løncheck."


Johnny Greenwood og Thom Yorke fra Radiohead har de seneste måneder været aktive med trioen The Smile sammen med trommeslageren, Tom Skinner, fra Sons of Kemet. Deres debutalbum udkom sidste maj.

LÆS OGSÅ: KLASSIKEREN: Med det 21. århundrede som udstillingsvindue

ANNONCE