Nyhed

Lisa Marie Presley er død

Lisa Marie Presley blev fundet bevidstløs i sit soveværelse efter et formodet hjerteanfald. Hun blev 54 år gammel.

Lisa Marie Presley, kunstner, datter og eneste barn af Elvis Presley, er gået bort. Hun blev kun 54 år gammel. Beskeden blev delt af hendes mor, Priscilla Presley i går aftes via sociale medier. 


"Det er med et tungt hjerte, at jeg er nødt til at dele den knusende nyhed om, at min smukke datter Lisa Marie har forladt os. Hun var den mest lidenskabelige, stærke og kærlige kvinde, jeg nogensinde har kendt," skriver Priscilla. 

Lisa Marie Presley blev torsdag hentet fra sit hjem i Californien og kørt til hospitalet, hvor hun var på intensiv afdeling efter at  have fået et hjerteanfald. Det var en rengøringsassistent der fandt hende bevidstløs i soveværelset, rapporterer TMZ.

Mediet skriver også, at Presleys eksmand Danny Keough hentede deres børn fra skole og kom hjem, så snart han hørte det. Herefter udførte han førstehjælp, mens han ventede på en ambulance. På hospitalet satte lægerne hende i koma, mens de forsøgte at redde hendes liv. 


Så sent som tirsdag aften deltog Lisa Marie og Priscilla i Golden Globes, hvor Austin Butler blev prisbelønnet for bedste mandlige hovedrolle for sin rolle som Elvis Presley i Baz Luhrmanns film Elvis

Lisa Marie Presley og guitaristen Michael Loockwood har de 14-årige tvillinger Finley Aaron Love Lockwood og Harper Vivienne Ann Lockwood. Sangerinden har også datteren Riley Keough, 33, med Danny Keough. Deres søn Benjamin Keough døde i 2020, 27 år gammel. 

LÆS OGSÅ: Hvad gør vi af sorgen, når idolet dør?


ANNONCE