Nyhed

Den legendariske Diana Ross kommer til Danmark

I 1973 gav det amerikanske musikikon en enestående koncert i Falkonerteatret. Nu vender hun tilbage til Danmark.

I seks årtier har Diana Ross bidraget til den internationale sangskat, og det skal fejres. Derfor drager hun på ”The Music Legacy Tour 2023 – Celebrating Greatest #1 Hits”, og det er her, at hun lægger vejen forbi Danmark for at give sin eneste skandinaviske koncert på turnéen. Det bliver torsdag den 19. oktober i Royal Arena.

Den store r&b- og soulsanger fik sin første berømmelse i 1959 som forsanger i gruppen The Surpremes – gruppen er i dag stadig den bedstsælgende kvindelige gruppe i amerikansk historie. Godt ti år senere starter Diana Ross sin solokarriere og giver liv til globale hits som ”Ain’t No Mountain High Enough”, ”I’m Coming Out” og ”Upside Down”.

Diana Ross har igennem de sidste mange årtier modtaget adskillelige priser og anerkendelser for det sangkatalog, som hun nu drager på turné for at fejre: I 1976 kårede Billboard Magazine hende som ”Female Entertainer of the Century”, mens hun i 2017 også vandt ”Lifetime Achievement Award” ved American Music Awards.


Ross’ indflydelse spænder flere generationer end blot sin egen, og nu har fans i alle aldre endelig mulighed for at fejre hendes enorme repertoire live herhjemme i Danmark. Billetsalget starter nu på fredag den 28. juli kl. 10 via Ticketmaster.dk og livenation.dk.

LÆS OGSÅ: Før slaget: Fem mindeværdige Super Bowl halftime shows

 


ANNONCE