Nyhed

GAFFA 40-AFSTEMNING: Hvem har udgivet det bedste album de sidste 40 år?

Kig i din pladesamling og på dine playlister og send os dine bud

Til september fylder GAFFA, Danmarks største og ældste musikmagasin, 40 år. Det fejrer vi med et stort jubilæumsnummer, hvor vi både kigger tilbage og frem, og i den forbindelse beder vi jer, kære læsere, kåre det bedste danske og det bedste internationale album, som er udkommet i GAFFAs levetid, altså siden 1983.

Vi har ingen nominerede, og du kan stemme på hvad som helst inden for følgende regler: Det skal være et helt album. Et album er defineret ved enten at have minimum fem sange eller vare minimum 30 minutter (vi har lånt reglerne fra de amerikanske Grammys). Du må gerne stemme på liveplader, remixplader og plader med genindspilninger af tidligere udsendte sange, andres eller kunstnerens egne – men ikke på deciderede opsamlinger, hvor hovedparten af sangene er udsendt tidligere i samme versioner.

 

Send dit bud senest lørdag den 12. august klokken 09:00. Skriv både kunstnernavn og titel, så vi ikke er i tvivl. Hvis du ikke kan komme på et både dansk og et internationalt bud, må du gerne nøjes med at stemme på enten det ene eller det andet.

Så kig i din pladesamling og på dine playlister og send os dine bud. Vi glæder os til at høre fra dig!


Blandt de indsendte stemmer trækker vi også lod om en fed GAFFA 40-jubilæums-T-shirt.

Resultatet kan du læse i GAFFAs store jubilæumsnummer, der er på gaden 1. september, og på GAFFA.dk samme dag.

LÆS OGSÅ: GAFFA 40: Da vi mødtes med Jimmy Page og Robert Plant i London


 

ANNONCE