Nyhed

GAFFA FYLDER 40: Vi fejrer rund fødselsdag med fede konkurrencer, stjernehilsner - og masser af godt fra arkivet

Besøg vores nye jubilæums-side hvor du kan vinde præmier og dykke ned i masser af eksklusivt indhold

Du ved det sikkert allerede - i al fald hvis du har haft fingrene i det store, aktuelle jubilæumsnummer af det fysiske GAFFA-magasin.

Vi er imidlertid slet, slet ikke færdige med at fejre fyrre års fødselsdag for Danmarks største og ældste musikmagasin - og du er inviteret med. Her på GAFFA.dk har den runde fødselsdag fået sin helt egen side, hvor du kan vinde masser af præmier - herunder ure, gavekort til GAFFA Shop, tasker, års-abonnementer og andet godt.

I det virtuelle jubilæumsunivers finder du også en række filmede fødselsdagshilsner fra adskillige danske topnavne - herunder Pil, Benjamin Hav, Pauline og Lars Lilholt. Og endelig kan du dykke ned i en masse materiale fra vores lange bagkatalog - historiske interviews, som bringes online for første gang i anledning af vores runde fødselsdag.


Graver man dybt her på gaffa.dk, vil man opdage, at de ældste artikler online "kun" er godt tyve år gamle - ligesom det kun er en del af indholdet i det fysiske blad, der kommer online.

Det betyder i praksis, at der ligger flere årtiers gamle GAFFA-blade i arkivet, som hver især udgør et lille tidsbillede fra en given måned, way back when. Og som er fyldt med sjove og interessante interviews, anmeldelser og andet godt fra de sidste fire årtier.

Har du for eksempel læst GAFFAs interview med Eric Clapton fra 1987, hørt om vores cafétur med en 21-årig Thomas Helmig i '86 eller om dengang vi mødte The Prodigy på et aarhusiansk hotel i sommeren '97? Nej, vel? Men det er der altså mulighed for at råde bod på nu.


Du kan også blive klogere på dengang, vi fangede Alanis Morrisette backstage i Birmingham midt under hendes vilde 1996-turné. Eller da vi var hjemme hos Jascha Richter i Aarhus, da Michael Learns to Rock udgav deres debutalbum.

Eller hvad med dengang, en 18-årig Natasja og veninden Karen Mukupa fortalte os om deres nye projekt No Name Requested? Fra alle os, til alle jer - god fornøjelse! 

https://gaffa.dk/artikler/2023/august/gaffa-40-her-er-femten-flotte-forsider-fra-halvfemserne/


ANNONCE