Nyhed

HEDESLAG I KULDEN: Magtens Korridorer annoncerer deres eneste koncert denne vinter

Det bliver ikke på Nordhavn Station en søndag i december, men i stedet en fredag på et københavnsk spillested

I slutningen af 2022 udgav rockbandet Magtens Korridorer ep’en Nødudgang. Det blev opfølgeren til deres femstjernede album Club Promise fra 2021, som GAFFAs anmelder kaldte for bandets bedste udspil hidtil. Albummet vandt også Året Danske Rockudgivelse til GAFFA-prisen 2022. Bandet havde planlagt en stille vinter, da forsanger Johan Olsen er en del af castet til Pink Floyd-musicalen ”The Wall”, men de kunne alligevel ikke dy sig fra lige at invitere til en enkelt koncert i Store Vega den 29. december.

Bandet brød igennem med udgivelsen ”Nordhavn Station” tilbage i 2005 – et nummer, der i dag er hørt mere end tre millioner gange på Spotify alene. Singlen optrådte på albummet Friværdi fra samme år, hvor man også finder numrene ”Lorteparforhold” og ”Picnic (På Kastellet)”.

Sidst GAFFA hørte Magtens Korridorer live var på Posten i Odense i 2021, hvor tilskuerbegrænsninger netop er blevet ophævet. GAFFAs anmelder kvitterede oplevelsen med fem ud af seks stjerner og blandt andre disse ord:


”En fuldstændig skudsikker smash-hit parade til fadølsfolket kan serveres med tryk på dopamin-fustagerne. Magtens Korridorer er simpelthen en urokkelig magtfaktor i spillet om at sikre flest djævlehorns-silhuetter i horisonten,” lød det blandt andet i anmeldelsen.

Magtens Korridorer kan ligeledes opleves om søndagen på dette års Smukfest. Billetsalget til koncerten i Store Vega starter på mandag den 17. juli kl. 10 via vega.dk og Ticketmaster.dk.

LÆS OGSÅ: GAFFA-Prisen-vinderne Magtens Korridorer: "Rock kan ikke dø"


 

ANNONCE