Nyhed

IGEN, BITCH: Tessa udvider debutalbummet med fire nye sange – sampler Sukkerchock

Albummet ”Tessas hævn” vokser og bliver til ”Tessas hævn (Igen bitch)”

I maj måned udgav 25-årige Tessa, som har domineret på den danske rapscene siden 2019, sit debutalbum Tessas hævn. Debutalbummet bestod blandt andet af singleforløbere som ”Betalt feat. Lamin & Benny Jamz” og ”Hustle & kærlighed feat. Kesi og Icekiid” og yderligere ti nye sange med gæster som Søs Fenger og Suspekt. Nu udvider Tessa det firestjernede hævntogt med fire nye sange, og det udvidede album udkommer i dag (den 7. juli, red.).

Tessa selv fortæller følgende om udvidelsen af albummet i en pressemeddelelse:

”Den nye udgave af Tessas hævn er fokuseret mindre på min personlige historie og traume, men mere på den bitch, jeg ved, jeg er nu. Nogle af mine yndlingstracks er på den her udgave,” lyder det fra rapperen.


I pressemeddelelsen fremhæves også et fokustrack for Tessas hævn (Igen bitch) – det er nummeret ”Hvor som helst”, og selvom du måske ikke har hørt sange endnu, kan jeg næsten garantere, at du allerede – frivilligt eller ufrivilligt – kender omkvædet. ”Hvor som helst” sampler nemlig Sukkerchok-hittet ”Hvor som helst – når som helst” fra 2009.

Sukkerchok er en gruppe, som Tessa selv nærer et tæt forhold til, og netop ”Hvor som helt – når som helst” er en sang, hun sætter særlig pris på, fortæller hun videre:

”Det (”Hvor som helst – når som helst”, red.) er jo en sang, som jeg har danset til i min opvækst. Jeg har altid elsket den sang. Sukkerchok er nogle seje damer, som jeg altid har set som en meget animeret gruppe. De var helt deres egne. Og det er jeg også,” afslutter hun.


I pressemeddelelsen lyder der ligeledes et ønske fra Tessa om, at fans og lyttere vil sidde tilbage med sidde tilbage med en følelse af ”bad bitch energy, tung bil-bass energy, sommerdrinks energy, og fuck dem alle sammen energy”, når de har hørt de nye numre.

LÆS OGSÅ: KOMMENTAR: Er de danske musikanmeldere (stadig) sexistiske?

ANNONCE