Nyhed

SCARING THE HOES PT. 2: Den alternative hiphop-scenes frontløbere har gjort det igen

JPEGMafia og Danny Brown er hoppet tilbage i syreskålen udgiver nu ”Scaring the Hoes: DLC Pack”

I marts måned udkom JPEGMafia og Danny Brows samarbejdsalbum Scaring the Hoes – et album, som absolut evner, hvad det lover, men som også kan så meget andet. Faktisk kan det album så meget, at det optræder på GAFFAs juni-liste over de bedste hiphop- og rapudgivelser fra 2023 indtil videre. Nu udvider de repertoiret med ep’en Scaring the Hoes: DLC Pack, som ud af det blå landede på diverse streamingtjenester for tre dage siden.

I et Instagram-opslag fra den 11. juli lød det fra den Flatbush-fødte producer og rapper JPEGMafia, at der var musik tilovers fra den første plade, og at denne musik blev samlet på udgivelsen med tilnavnet DLC Pack.  Den nye ep tæller fire fire numre, hvoraf intronummeret har fået det velklingende navn: ”Guess What Bitch, We Back Hoe!”. Akronymet ”DLC” står for downloadable content og bliver oftest brugt i forbindelse med udvidelsespakker til spil.

Da Danny Brown og JPEGMafia fik deres plads på GAFFAs liste over bedste hiphop- og rapudgivelser fra 2023 indtil videre var det blandt andet med denne begrundelse:

”De to kunstnere løftede sløret for projektet på ”The Danny Brown Show” kort inden udgivelsen, og for fans af henholdsvis JPEG og Danny Brown er samarbejdet ærlig talt en våd drøm. Der er tale om to dybt kalejdoskopiske artister og producere, der begge mestrer hiphoppens grundmekanismer, men som synes hellere at ville gå planken ud end nogensinde at blive beskyldt for kapitalisere på dette alene.”


Udover de fire nye numre har makkerparret også udgivet en kortfilm til ep’en, som kan ses nedenunder.

LÆS OGSÅ: KONCERTANMELDELSE - JPEGMAFIA: Et højenergisk virvar af beats, rim og moshpit


ANNONCE