Nyhed

STJERNEMØDE PT. 2: Billie Eilish og Paramores Hayley Williams optræder sammen igen - se videoen her

Hayley Williams gæstede Billie Eilishs Coachella-show sidste år, og i onsdags mødte Billie op til Paramore-koncert i Inglewood

Billie Eilish har ad flere omgange udtrykt sin kærlighed til Paramore og pop-punk-gruppens forsanger, Hayley Williams, og kærligheden er lige så ofte blevet gengældt. Under et interview i 2022 udtalte Williams blandt andet, at hun kunne se noget af sig selv i den unge sanger, der hurtigt er blevet en af sin generations allerstørste kunstnere. Alligevel havde publikum til Billie Eilishs Coachella-show sidste år nok ikke forventet at se de to optræde med Paramore-hittet ”Misery Business” og Eilishs ”Happier Than Ever”. I onsdags blev derfor et full circle-øjeblik, da Billie Eilish mødte op til Paramores koncert i Inglewood.

Under aftenens første ekstranummer ”All I Wanted” – som Billie tidligere har dømt som sit all time-favorit-nummer fra Paramore – lød det fra Hayley Williams: ”Byd velkommen til min ven, Billie Eilish”.  En i publikum fangede naturligvis hele herligheden på video og har senere uploadet øjeblikket på YouTube:


 

Billie Eilish delte selv sin glæde i et Instagram-osplag, hvor hun kaldte oplevelsen for ”en drøm, der blev til virkelighed”, og at hun ville ønske, at hun kunne fortælle det til sit yngre selv. I opslaget har Billie ligeledes delt en gammel video af sig selv, der opfører såkaldt aerial gymnastik til lyden af ”All I Wanted” fra Paramores 2009-album Brand New Eyes.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Billie Eilishs bidrag til Barbie-soundtracket er landet – se musikvideoen her

ANNONCE