Nyhed

Travis Scotts nye album er her – i aften skulle det have premiere på pyramiderne i Giza

Opfølgeren til ”Astroworld” er blevet teaset i årevis – nu er det her fem år senere

Hele verden har i morges kunnet vågne til Travis Scotts første albumudgivelse i fem år, Utopia. Travis er uden tvivl en af tidens allerstørste kunstnere, og han har da også kunnet nøjes med at slippe én enkelt sang fra albummet, mens udgivelsen er forblevet et af årets helt store musikalske samtaleemner. I aften skulle albummet have haft sin koncertpremiere på pyramiderne i Giza, men i forgårs måtte Live Nation meddele, at showet – efter megen diskussion frem og tilbage – endegyldigt er blevet aflyst.

Det nye album er – ikke overraskende – spækket med features fra de helt store stjerner: Drake, Beyoncé, Sza, Young Thug, The Weeknd og Kid Cudi for at nævne et par stykker.

Albummet er ikke det eneste, som Travis Scott premierer i denne uge. I et Instagram-opslag for et par dage siden kunne Travis også fortælle, at han har skrevet og instrueret filmen Circus Maximus, som landede i de amerikanske biografer i går. Filmen viser steder fra hele verden, hvor Travis Scott med egne ord har fundet ”utopi”. ”Circus Maximus”-holdet har blandt andet været forbi København.


Travis Scotts seneste album Astroworld modtog fire ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder:

”Signaturlyden med det tunge flow, de utallige ad-libs (IT'S LIT!) og 808 ned ad væggene er stadig ikke til at tage fejl af og har siden 2015-debuten Rodeo været med til at indgravere Scott i bevidstheden hos fans af den nyere hiphop-tradition,” lød det blandt andet i anmeldelsen fra 2018.

Hør det nye Travis Scott-album her:


ANNONCE