Nyhed

EFTER ANKLAGER OG AFLYSNING: Playboi Carti og Travis Scott klar med ny video - se den her

De to højt profilerede rappere har lige udgivet deres fjerde fælles sang

Playboi Carti, den Atlanta-fødte rapper bag hits som "Location," "Sky," og "Magnolia," er tilbage på musikscenen. Efter stilheden siden udgivelsen af det seksstjernede album Whole Lotta Red fra 2020 afslørede rapperen i et interview med musikmagasinet XXL fra april 2022, at han har et nyt album på vej med den enkle titel "Music."

Han har for nylig givet smagsprøver på sange som "2024", "Different Day" og "H00dByAir" samt medvirket på Idol-singlen "Popular" med The Weeknd og Madonna tidligere i 2023. 

Playboi Carti, kendt for sin unikke vokal og musikalske mumble-rap-eksperimenter, har netop frigivet den nye sang "Backr00ms" i samarbejde med Travis Scott. Dette er fjerde gang, Carti og Scott samarbejder på en sang, og det nye udspil følger efter deres tidligere succeser som "Fe!n," "Love Hurts," og "Green & Purple".


Playboi Carti annoncerede tidligere på året sin tilbagevenden til Danmark for første gang siden sin  optræden på Roskilde Festival i 2017. I annonceringen lød det, at Carti ville indtage Royal Arena i København som en del af sin Antagonist Tour, hvor han er ledsaget af Destroy Lonely, Ken Xarson og Homixide Gang som support.

Koncerten med Playboi Carti, der skulle have foregået den 4. december 2024, meldes dog udskudt på spillestedets hjemmeside og Royal Arena kan på nuværende tidpunkt ikke bekræfte en ny dato. I februar 2023 blev Playboi Carti anholdt under anklager om at have overfaldet og forsøgt at kvæle sin gravide kæreste. 


 

Travis Scott bliver ikke tiltalt efter Houston-koncertulykke

ANNONCE