Nyhed

INTIME OPTRÆDENER: Søren Huss annoncerer 15 nye koncerter til efteråret

Søren Huss oplevede selv sin comebackturné i foråret som en af de bedste i mange år. Nu udvider han med 15 koncerter i efteråret.

I løbet af det sidste halve år er publikum igen valfartet til koncerter med sanger og sangskriver Søren Huss og hans band. Forårskoncerterne kom i kølvandet på, at Huss i sommeren 2021 aflyste resten af årets koncerter grundet en depression. Nu er Søren Huss klar til at udvide forårsturnéen til efteråret med 15 nye koncerter landet over.

De nye koncerter vil blandt andet give publikum mulighed for at opleve Søren Huss og hans højtelskede diskografi i fire af landets kirker: Jelling Kirke, Sct. Pauls Kirke, Ansgars Kirken og Christians Kirke. I Sct. Pauls Kirke og Christians Kirke er der endda tale om dobbeltkoncerter.

Koncerterne strækker sig fra den 24. oktober til og med den 11. november, hvor Søren Huss i denne omgang har givet næsten hele bandet fri med undtagelse af pianist og komponist Christian Balvig. På efterårsturnéen kan Søren Huss derfor opleves i helt intimt selskab, hvor publikum både vil høre nogle af Huss’ største sange samt nogle af de helt nye.


Søren Huss fortæller i en pressemeddelelse om, hvordan forårskoncerterne var en helt særlig oplevelse:

”Touren i april var en af de bedste i mange, mange år. 13 koncerter på 18 dage, hvor ham fra Saybia kiggede forbi og sang et par sange. Jer, der var med til koncerterne, ved, hvad jeg mener. Bandet spillede fremragende, og jeg havde adgang til min stemme på en måde, jeg ikke har prøvet i mange år,” fortæller Huss og fortsætter:

”Nu glæder jeg mig til at komme på græs med bandet til sommer, hvor der ligger fine musikalske oaser spredt rundt i landet. Men til efteråret spiller jeg en lille tur, hvor jeg skalerer det hele ned igen. Jeg kommer rundt i landet kun flankeret af komponist og pianist Christian Balvig. Håber, vi ses”, afslutter han.


Billetsalget går i gang onsdag den 17. maj kl. 10, og du kan se den fulde turnéplan nedenfor:

24. oktober – Jelling, Jelling Kirke
26. oktober - Horsens, Fængslet
27. oktober - Herfølge, Lillesyd
28. oktober - Aarhus, Sct. Pauls Kirke kl. 15:00 & kl. 18:00
29. oktober - Odense, Ansgars Kirken kl. 15:00
31. oktober - Holbæk, Rotationen
1. november - Birkerød, Mantzius Live
3. november - Viborg, Paletten
4. november - Aars, Vesthimmerlands Musikhus ALFA
5. november - København, Christians Kirke kl. 15:00 & kl. 18:00
7. november - Aalborg, Ansgars Kirken kl. 20:00
10. november - Haderslev, Spillestedet Månen
11. november - Skårup, Skårup Kultur og Idrætscenter

LÆS OGSÅ: KONCERTANMELDELSE: De voksne sjæles ambassadør


 

ANNONCE