Nyhed

OVERRASKELSE: Joan Baez gav sin første koncert i årevis i weekenden

Legendariske Joan Baez dukkede uventet op til velgørenhedskoncert i San Francisco

Hun er efterhånden 82 år gammel, og det er da også fire år siden, at Joan Baez annoncerede sin tilbagetrækning fra musikken og spillede sin sidste koncert.

Lørdag aften gjorde ikonet dog en undtagelse, da hun dukkede op som uannonceret gæst ved en støttekoncert for kræftramte børn på det legendarisk spillested Fillmore i San Francisco. Det rapporterer Riff Magazine.

"“Åh ja, Fillmore. Før i tiden kunne man ikke se til den anden ende af lokalet. Som tiderne dog har ændret sig. Det holdt op med at være sjovt, da det blev lovlig," sagde Baez fra scenen - med henvisning til de tåger af cannabisrøg, som plejede at fylde lokalet på det navnkundige hippie-spillested i gamle dage.


Baez blev kaldt på scenen af kollegaen Chris Isaak og sang en duet med ham, inden hun leverede et minisæt, som blandt andet bøde på de to Bob Dylan-covers "It Ain't Me, Babe" og "Seven Curses." På sidstnævnte blev hun bakket op af Grateful Dead-veteranen Bob Weir. 

Tidligere på året var Baez på en kort visit i København for at promovere den nye dokumentarfilm I am a Noise. I den forbindelse fik vi et stort interview med legenden, som du kan læse i det aktuelle nummer af GAFFA - og lige her.

Den 70-årige folk-legende leverede flere pletskud ved ellers noget ujævn koncert i Randers


ANNONCE