Nyhed

GAFFA-PRISEN 2023: Se showet gratis live på C More – og på GAFFA.dk

GAFFA-Prisen 2023 løber af stablen nu på torsdag den 2. marts i Musikhuset Aarhus. Du kan se med hjemmefra, når vi streamer showet live på C More.

Er der noget, verden har vist os, så er det, at vi ikke må tage for givet, at vi kan samles om de dejlige ting i livet: I dette tilfælde musikken og dem, der skaber soundtracket til vores tilværelse. Tusindvis af GAFFA-læsere har afgivet deres personlige stemmer, og på torsdag vil glade vindere feste med en ekstra tung håndtaske, når de gyldne G'er er blevet uddelt.

GAFFA-Prisen er ikke som ethvert andet dansk awardshow. Musikken er i fokus, og den gode liveoplevelse brænder igennem hele vejen fra scenen, ud over publikum og hjem i stuerne, når streamingtjenesten C More sender gedigen rock, hiphop, metal, r&b og pop ud over familien Danmark. Det sker live, når GAFFA-Prisen går i luften torsdag den 2. marts klokken 20.00.

Som noget helt ekstraordinært har vi i samarbejde med C More sørget for, at alle musikelskende seere ikke behøver at oprette et abonnement hos C More for at se GAFFA-Prisen live, men kan se det ganske kvit og frit. Man finder udsendelsen på cmoregaffa.dk

Med Thomas Skov i front vil vi uundgåeligt opleve en formidabel figur som aftenens vært – stærkt støttet af medvært Carsten Holm, der interviewer vinderne og tabere og andre musikalske gæster fra bagscenen. En fantastisk lyd- og lys-produktion vil tryllebinde og begejstre det veloplagte og festklædte publikum fra start til slut.

Der vil blive uddelt 18 flotte priser, og det to timer lange show bliver altså transmitteret direkte på C More, og det er den fulde og uredigerede version, du kan opleve hjemme fra stuen.

Gå ikke glip af en aften i selskab med Thomas Skov, Carsten Holm samt seks liveoptrædener fra Swan Lee, Zar Paulo, JJ Paulo, Afskum, Eyes og Eee Gee, et veloplagt publikum og en række glade prismodtagere!

SE GAFFA-PRISEN 2023 HER

ANNONCE