Nyhed

Interessen for at opleve ham er stor. Nu udvider August Høyen sin turné for anden gang – og smider samtidig ny single

Fans af den danske sanger og sangskriver kan se sig forkælet med både ny musik og nye koncertdatoer

August Høyens første Danmarksturné har igen fået vokseværk.

I februar, da turnéen blev annonceret, lød den på i alt syv datoer inklusive to koncerter på Hotel Cecil i København. Skru tiden frem til juni, og efterspørgslen var nu blevet så stor, at Høyen udvidede sin turné med yderligere seks datoer – og offentliggjorde i den forbindelse også sin største koncert hidtil i Store Vega den 10. februar 2024.

Nu udvides Danmarksturnéen så for anden gang. Forud for koncerten i Vega tilføjer Høyen en håndfuld yderligere koncerter i det nye år, som således også bringer ham forbi byerne Skjern, Vordingborg, Roskilde, Horsens og Kolding.


Med til annonceringen af de nye koncertdatoer følger også en anden nyhed – nemlig udgivelsen af en ny single, som har titlen ”Alting Går Itu”. På singlen fortsætter Høyen sin stil med at synge om vedkommende tematikker, som de fleste har oplevet på et tidspunkt i livet. Denne gang handler sangen om et forhold i opløsning.

”’Alting Går Itu’ er en sang om et forhold, der langsomt falder fra hinanden. Og om at kærlighed kan virke perfekt udadtil, men at det ikke altid er sandheden indadtil. Det er en sang, der prøver at sætte ord på nogle af de følelser, man går igennem, når man mærker, at man glider fra hinanden,” fortæller Høyen i en pressemeddelelse om sangen, der desuden er skrevet med hans faste samarbejdspartner, Laurits Smedegaard Andersen, samt producerduoen T&O.


August Høyen debuterede tidligere på året med sit album Det hele handler om dig. Albummet blev anmeldt af GAFFAs Adam Bouttai, der kvitterede med fire stjerner og fremhævede sangene for deres hverdagsmagi.

”40 er det nye 30, og de forbandede ungdomsår gaber nu langt ind i tyverne. Ligegyldigt fødselsår er August Høyens debut-ep et lækkert bekendtskab, der langtidssteger dine følelser indtil helt møre. Det er vist nu om dage også eneste kur for hjerteflimmer – både den akutte og den kroniske,” hed konklusionen i anmeldelsen.

Se den nye turnéoversigt


26.01 – Remisen Skjern

27.01 – Stars, Vordingborg

01.02 – Gimle, Roskilde

02.02 – Platform K, Horsens

03.02 – KOLD Festival, Kolding

10.02 – Store VEGA, København - UDSOLGT

Vennerne skinner i samlet flok

 

ANNONCE