Nyhed

MASKERNE FALDER: Slipknot mister endnu et medlem

"Slipknot har som altid tænkt sig at være i fortsat udvikling. Bandet har besluttet at træffe en kreativ beslutning"

Et "amputeret monster," kaldte GAFFAs anmelder Slipknot, da de optrådte på dette års Copenhell i København. Nu har det mangehovede uhyre så mistet endnu et (med)lem - i øvrigt blot fem måneder efter afskeden med bandets keyboardspiller Craig Jones.

"Vi vil gerne takke Jay Weinberg for hans dedikation og passion gennem årene. Ingen kan nogensinde erstatte Joey Jordisons originale lyd, stil eller energi, men Jay gjorde Joeys dele ære og bidrog til de seneste tre album, og det sætter vi - bandet - og fansene pris på," lyder det i en officiel melding på Slipknots sociale medier. 

"Men Slipknot har som altid tænkt sig at være i fortsat udvikling. Bandet har bestemt sig for at træffe en kreativ beslutning og tage afsked med Jay. Vi ønsker ham alt det bedste og er meget spændt på, hvad fremtiden bringer," skriver bandet videre.


Jay Weinberg sluttede sig til Slipknot i kølvandet på Joey Jordisons exit i slutningen af 2013. Han er iøvrigt søn af en anden markant trommeslager - nemlig Max Weinberg fra Bruce Springsteens E Street Band. Jordison døde i 2021 i en alder af blot 46 år. 

MINDEORD: Joey Jordison – et uforligneligt forbillede for trommeslagere

ANNONCE