Nyhed

Nu har Slipknot fundet deres nye trommeslager

Maskebandets nye medlem har en fortid i et andet tungt rockband med flere årtier på bagen

Et "amputeret monster," kaldte GAFFAs anmelder Slipknot, da de optrådte på sidste års Copenhell i København. I november '23 mistede det mangehovede uhyre så mistet endnu et (med)lem - i øvrigt blot fem måneder efter afskeden med bandets keyboardspiller Craig Jones. 

Bandet valgte nemlig at tage afsked med deres trommeslager Jay Weinberg, som dog ikke måtte gå arbejdsløs længe. For et par måneder siden meddelte Weinberg således, at han er blevet medlem af Suicidal Tendencies.

Og nu har Slipknot så fundet hans afløser. Det fremgår af et helt nyt PR-foto, Slipknot har delt på deres sociale medier i dag (30/4). Her er otte ud fa ni medlemmer nemlig tagget - og én af dem er den tidligere Sepultura-trommeslager Eloy Casagrande.


Casagrande havde sin livedebut med bandet ved en intimkoncert i Californien i sidste uge, hvor de med blot en dags varsel gav koncert på det lille sted Pappy+Harriet's Barbeque Bar. Umiddelbart efter optrådte bandet ved weekendens Sick New World-festival i Las Vegas, skriver NME.

ANNONCE