Nyhed

Peggy Gou og Lenny Kravitz tror igen på kærligheden – hør ny single

Gou følger op på sit globale sommerhit

Hendes nummer ”(It Goes Like) Nanana [edit]” fra juni måned har i skrivende stund mere end 267 millioner streams på Spotify. Nu følger den sydkoreanske dj Peggy Gou op med endnu en single – og denne gang får hun selskab af 90’er-ikonet Lenny Kravitz.

Singlen har titlen ”I Believe In Love Again” og har r&b-genren som sin primære inspirationskilde.

”90’erne har haft sådan en stor indflydelse på min musik. Folk ved, jeg elsker dance/house/rave-scenen fra den tid, men jeg har altid været en stor r&b-fan, og også en stor fan af Lenny. Jeg lyttede uendeligt til hans 1998 album 5 – min personlige favorit – men hele hans diskografi er fantastisk, fuldstændig tidløs,” fortæller Gou i en pressemeddelelse og fortsætter:


”Han kom ind i studiet og forvandlede guidevokalen til magi, skrev nye tekster og skabte det fantastiske guitarriff. ’I Believe In Love Again’ er et stærkt budskab om positivitet og håb, og vi håber, at alle føler det, når de hører sangen.”

Denne sommer lagde dj’en vejen forbi Danmark, da hun spillede på den københavnske festival Syd For Solen. Dj-sættet blev anmeldt af Simon Heggum, der beskrev Gous optræden som ”en mellemgod trampetur i sommeraften-sovs”.

”Nuvel – det kan være, at Gou foretrækker rollen som kurator frem for frontfigur. Og det var ikke et elendigt dj-sæt, som hun præsenterede. Men tidspunktet og omgivelserne arbejdede desværre imod en lettere doven og run-of-the-mill præstation, der aldrig helt løste sig fra de fire bump i trommen og et tempo, der sjældent afveg fra genrens obligatoriske stilstand på de 130 bpm. Gou levede ikke helt op til hypen, og denne anmelder manglede en mere spraglet, stemningsskabende og overraskende tour i kvindens lydunivers,” hed det blandt andet om dj-sættet, som i øvrigt modtog tre stjerner.


For nyligt var Lenny Kravitz selv single-aktuel, da han udgav sangen ”TK421” fra sit kommende første fuldlængde album i fem år.

Lyt til Gou og Kravitz nedenfor


Nattehimlen åbnede til strobe-belyst rave med Peggy Gou

ANNONCE