Nyhed

NØGENT 90'ER-IKON: Lenny Kravitz varsler nyt album - og deler letpåklædt musikvideo

Singlen er en smagsprøve på Kravitz’ første album i fem år

Lenny Kravitz er tilbage. For nyligt delte den 59-årige musiker og skuespiller sin nye single ”TK421” og annoncerede i den forbindelse, at der er et splinternyt album på vej. Albummet bliver Kravitz’ tolvte fuldlængde album samt hans første albumudgivelse siden Raise Vibration fra 2018.

Det nye album har titlen Blue Electric Light og udkommer den 15. marts 2024. Sammen med den første single-forsmag på albummet udkom også en dertilhørende musikvideo.

Videoen beskrives i en pressemeddelelse som ”NSFW”, hvilket står for ”Not Safe For Work”. I videoen til ”TK421” ses en veltrænet (og nøgen) Kravitz, der graciøst vågner i sin seng og gør sig klar til dagen, mens han (stadig nøgen) synger og danser rundt i sit hjem.


Videoen har allerede fået over 5000 kommentarer fra YouTube-brugere, der pointerer Kravitz’ krop, ”som ikke ser ud til at have ældet overhovedet”. Også bandet Smash Mouth har kommenteret på YouTube-videoen med ordene: ”Vi var på turné med ham. Vi ser ikke ud på samme måde, lol fantastisk.”

Tilbage i 2019 lagde Kravitz vejen forbi Danmark med en koncert i Fængslet i Horsens. Koncerten modtog fem stjerner af GAFFAs Andreas Vedel Jensen:

”Kærlighedsbudskabet blev understreget mange gange under koncerten, både i sangteksterne og mellem numrene. På et tidspunkt sagde Kravitz f.eks. ud til publikum: ”I love you! And I respect you! Go out and spread the love!” Dette sagde han med en troværdighed og et nærvær, der både var dybt professionelt og samtidig virkede oprigtigt rettet mod publikum. Den lille fyrige amerikaner, der med sin ikoniske tætsiddende brune læderjakke, solbriller, sit lækre fyldige afrohår og sine løstsiddende jeans indtog scenen, men havde hele tiden sit publikum og sit band som primært fokus,” hed det blandt andet i anmeldelsen.


Se Kravitz' nye "Not Safe For Work" musikvideo 

Lenny Kravitz: – Jeg elsker Christiania


ANNONCE