Nyhed

TAK FOR SIDST: Gobs følger op på udsolgt turné med to store indendørskoncerter

24-årige Victor Gaardboe er klar til at fyre op under to store fester i efteråret '24

Det er bare fire år siden, Gobs - alias Victor Gaardboe - indledte sin musikkarriere med et par singleudgivelser. Siden er det gået stærkt, og i november '24 er Gaardboe så klar til at fylde henholdsvis KB Hallen i København og Scandinavian Congress Center i Aarhus.

De to netop annoncerede koncerter finder sted den 29. og 30. november '24, men selvom der er næsten et år til, er det allerede nu tid til at sikre sig billet. Billetsalget starter nemlig på fredag den 1. december 2023 kl. 10.00 lige her, og der er grundlag for at antage, at der bliver rift om billetterne.

Gobs andet album Knuste hjerter heler aldrig gik nemlig nummer et på den officielle, danske hitliste efter udgivelsen - og den blot fem koncerter lange turné under samme navn var totalt udsolgt. Vi tjekkede liveformen så sent som i september, hvor Gobs gav koncert på Generator Festival.


"Halvvejs inde var selv den styggeste smagsdommer klar til at tapetsere soveværelset med fanplakater," noterede GAFFAs Adam Bouttai ved den lejlighed. 

I kølvandet på sit seneste album udgav Gobs hitsinglen "Tak for sidst," som endte med at holde førstepladsen på den danske singlehitliste hele tretten uger i træk. Siden har Gobs udgivet singlerne "Et sted herude" og "Forsvinder (feat. Branco)".

Gobs debutalbum bliver aldrig rigtig andet end kedeligt


 

ANNONCE