Nyhed

MADONNA TIL SINE FANS: ”Det er et fucking mirakel, at jeg er her lige nu”

Madonna åbner op om den alvorlige bakterielle infektion, der i juni fik hende til at udskyde sin verdensturné

Den 65-årige sanger og sangskriver Madonna er lige nu i fuld gang med sin store verdensturné The Celebration Tour, der hylder 40 års karriere med kæmpehits som ”Like a Virgin”, ”Material Girl” og ”Hung Up”.

På onsdag og torsdag, den 25. og 26. oktober, lægger Madonnas turné også vejen forbi Danmark, når superstjernen indtager Royal Arena. For fire måneder siden var det dog uvist, om de danske koncerter ville komme til at finde sted som planlagt. Blot få uger før den første koncert i Vancouver den 15. juli, måtte Madonna nemlig udskyde turnéstarten grundet en alvorlig bakteriel infektion.

”Lørdag den 24. juni udviklede Madonna en alvorlig bakteriel infektion, hvilket ledte til flere dages ophold på intensivafdelingen. Hendes helbred er i bedring, men hun modtager fortsat lægebehandling. Det forventes, at hun kommer sig helt,” skrev Madonnas manager Guy Oseary dengang i et Instagramopslag.  


Tidligere i denne måned kunne Madonna så endelig skyde sin verdensturné i gang, og i lørdags den 21. oktober spillede hun koncert i Belgien, hvor hun åbnede op om sit lange sygdomsforløb.

”For mindre end fire måneder siden var jeg på hospitalet, og jeg var bevidstløs, og folk tænkte, forudså, at jeg måske ikke ville klare den,” fortalte Madonna til det belgiske publikum ifølge NME.

”Det er et fucking mirakel, at jeg er her lige nu. Min mor, Gud velsigne hende, hun må passe på mig. Hun sagde, ’Pigebarn, det er ikke din tur endnu’”.


”Jeg havde den her mærkelige tanke,” fortsatte Madonna. ”Pludselig havde jeg sympati for min mor, ikke over det at dø, men over hvor ensom hun må have været på hospitalet, velvidende at hun ikke ville overleve.”

”Og jeg blev givet en chance mere, så det er jeg meget taknemmelig for. Jeg må fortælle jer, at jeg ikke har det særligt godt lige nu, men jeg kan ikke klage, for jeg lever. Gudskelov for mine børn og for al jeres kærlighed og støtte,” afsluttede Madonna.

Når Madonna indtager Royal Arena på onsdag og torsdag med sin The Celebration Tour, bliver det de første danske koncerter i otte år. Sidst Madonna lagde vejen forbi Danmark var således tilbage i 2015, da hun spillede koncert i Jyske Bank Boxen. Dengang blev det til fire stjerner fra GAFFAs Ole Rosenstand Svidt, som noterede, at Madonna var en dronningemoder i danseorgie.


”Ekstranummeret "Holiday", Madonnas gennembrudshit får alle til at rejse sig, mens hun selv danser rundt iført høj hat og det danske flag. To timer er gået, og vi har fået solid underholdning for pengene. Ikke mindst på den visuelle front, hvor dansere og kostumer var i særklasse. Musikalsk var det især hittene fra 80'erne, der fik den for tiden så vigtige fællesskabsfølelse frem, mens de mange nye sange fra dette års album med "Ghosttown" som en undtagelse ikke ramte nær så dybt i solar plexus,” hed det blandt andet i anmeldelsen.

BAKSPEJLET: Da Madonna svarede Aerosmith igen efter krænkende kommentar

ANNONCE