Nyhed

GLOBAL GLÆDE: Taylor Swifts koncertfilm får premiere i over 100 lande – inklusive Danmark

Hvad der før var begrænset til amerikanske fans, bliver nu til en international filmpremiere

Tidligere på måneden bragte GAFFA nyheden om, at Taylor Swift varslede premieren på en koncertfilm med optagelser fra den første, amerikanske del af hendes aktuelle og yderst populære Eras-turné.

Dengang lød det, at det kun var amerikanske fans, som kunne se frem til at se pop-sensationen på det store lærred, når filmen får premiere den 13. oktober.

Nu annoncerer Swift imidlertid på sine sociale medier, at The Eras Tour-filmkoncerten får verdenspremiere - mere end 100 lande kommer til at kunne glæde Swift-fans med biografvisninger af filmen.


Herhjemme har Nordisk Film offentliggjort, at de kommer til at visen filmen i deres biografer. 

I en pressmeddelelse fra Nordisk Film skriver de: "Taylor Swift har allerede været ude og opfordrer fans til at give den lige så meget gas i biografen, som hvis de havde været til en af hendes livekoncerter."

Oktober bliver generelt en god måned for Swift-fans. Udover premieren på koncertfilmen udgiver Swift også sin genindspilning af albummet 1989.


Albummet udkommer den 27. oktober  - præcis ni år efter originalen. 1989 (Taylor's Version). For nyligt afslørede Swift titlerne på fem uudgivne sange, som kommer til at indgå på det nye/gamle album. 

The Eras Tour-koncertfilmen kan ses fra fredag den 13. oktober og i en begrænset periode. 

Se traileren til koncertfilmen


Dedikerede swifties dansede så vildt, at Taylor Swift-koncert kunne måles på Richterskalaen

ANNONCE