Nyhed

LIVEDEBUT: Cardi B og Megan Thee Stallion spiller deres nye single til VMA 2023 – hør den her

Det er første gang, de to rappere optræder sammen til Video Music Awards

I fredags udgav rapperne Cardi B og Megan Thee Stallion singlen ”Bongos” – deres første fællesudgivelse siden 2020-hittet ”WAP”. Nu er det blevet offentliggjort, at ”Bongos” får sin live-debut, når årets MTV Video Music Awards 2023 løber af stablen på onsdag den 13. september.

I et interview forud for singleudgivelsen advarede Cardi B sine fans, at ”Bongos” ikke skal ses som en efterfølger til ”WAP”:

”Jeg spekulerer på, hvordan folk vil reagere på den her vibe, fordi de virkelig forventer ’WAP’, sådan, ’åh, nu begynder de igen at tale om dit og dat,’” skulle Cardi B have sagt ifølge Billboard. Foruden at være blandt de optrædende ved showet, er både Cardi B og Megan Thee Stallion nominerede til årets VMA. 


Cardi B på Roskilde Festival, juli 2019. Foto: Morten Rygaard.
Cardi B på Roskilde Festival, juli 2019. Foto: Morten Rygaard.

Cardi B er nomineret i kategorien ”Best Hip-Hop” for nummeret ”Tomorrow 2”, der er et samarbejde med den amerikanske rapper Glorilla. Cardi B har generelt lavet en del collabs med andre musikere de seneste år. Sidst, hun var albumaktuel var dog tilbage i 2018 med sit album Invasion of Privacy.

Megan Thee Stallion er nomineret hele tre gange til VMA i kategorierne: ”Best Direction”, ”Best Choreography” og ”Best Art Direction” for singlen ”Her” fra hendes 2022-album Traumazineet album som blandt andet modtog fire stjerner af GAFFAs anmelder Signe Ulvedal.


"Med Traumazine beviser Megan The Stallion, at følsomhed og skrøbelighed sagtens kan sameksistere med selvsikkerhed og gåpåmod, at hun kan rappe røven ud af bukserne, og at hun i dén grad fortjener sin plads som et af de helt store navne på den amerikanske rapscene lige nu. Man taler nogle gange om “den svære toer” – for Megan lader det til, at den var rimelig ligetil," hed konklusionen i anmeldelsen.

I august trak Megan Thee Stallion overskrifter i medierne af en anden årsag, da der blev afsagt dom i en sag, hvor den canadiske rapper Tory Lanez havde skudt Stallion i foden tilbage i 2020. Lanez endte med at blive idømt 10 års fængsel for sin forbrydelse.


Forrygende, forførende freaknasty sommerfest

ANNONCE