Nyhed

NU SKER DET: Historiske halvfjerdser-optagelser med Bob Dylan ser dagens lys - få en forsmag her

Legendariske liveoptagelser fra Tokyo i 1978 udkommer på stort bokssæt

I starten af 1978 drog en dengang 36-årig Bob Dylan på sin første verdensturné i tolv år - inklusive legendariske koncerter i Paris, Göteborg og Tokyo, hvor Dylan og hans store band gav hele otte koncerter i Nippon Budokan i slutningen af februar og starten af marts.

En måneds tid senere udkom studiealbummet Street Legal - og i august fulgte så det dobbelt livealbum At Budokan med optagelser fra to af koncerterne i den japanske hovedstad.

Nu er der så godt nyt til fanskaren. Sony Music har nemlig annonceret udgivelsen af et bokssæt med mere end fire timers liveoptagelser fra koncerterne i Nippon Budokan. Bokssættet udkommer 15. november, og du kan høre en liveversion af sangen "The Man in Me" herunder.


Tidligere har blandt andet Dylans store 1966-turné og hans såkaldte Rolling Thunder Revue i '75 været genstand for omfattende arkivudgivelser. Det er imidlertid første gang (siden At Budokan i '78), at 1978-turnéen dokumenteres officielt.

Bob Dylan besøgte senest Danmark med en femstjernet koncert i Royal Arena i efteråret 2022. Til oktober indleder den nu 82-årige rocklegende indleder en række amerikanske koncerter som led i sin fortløbende Rough & Rowdy Ways-turné. 


Intet mindre end et evangelium

ANNONCE