Nyhed

VILDT LINEUP: Bob Dylan, Robert Plant og Willie Nelson tager på fælles turné

John Mellencamp og Billy Strings deltager også i den såkaldte Outlaw Music Festival Tour henover sommeren

Bare fordi man er fyldt 90 år, kan man jo godt tage på en udflugt med venner og kolleger. Og det er netop, hvad countrylegenden Willie Nelson gør, når han henover sommeren drager på turné sin årligt tilbagevendende, turnerende endagsfestival, Outlaw Music Festival.

Koncertrækken afvikles fra juni til september - og i år der tale om et regulært dream team af nogle af musikkens største, nulevende ikoner. Publikum kan således se frem til et program, som - foruden den 90-årige hovedperson - byder på Bob Dylan samt Robert Plant & Alison Krauss.

Hertil kommer et enkelt mindre kendt navn i skikkelse af soulsangeren Celisse. Midtvejs på turen skiftes der ud i lineuppet, så Dylan og Nelson i stedet for Plant, Krauss og Celisse får selskab af John Mellencamp, Brittney Spencer, Southern Avenue og - ved en enkelt koncert - Billy Strings.


Du kan se hele turnéplanen og finde information om billetsalg her.  

Det er efterhånden 14 år siden, Willie Nelson sidst kunne opleves i Danmark. Det var i 2010, hvor han gav koncert på Store Vega i København. Bob Dylan besøgte senest Danmark i 2022, og samme år kunne Robert Plant & Alison Krauss opleves på Roskilde Festival.

ROBERT PLANT & ALISON KRAUSS-INTERVIEW: Musikken stopper aldrig


ANNONCE