Nyhed

POPVETERAN PÅ TURNÉ: Rod Stewart kommer til Danmark

Danmark får fornemt besøg, når den ridder-kårede sanger giver koncert til næste sommer

Stewart-fans kan efter fem års ventetid ånde lettet op. Den 9. juni 2024 vender veteranen tilbage til Danmark, når han gæster Royal Arena som en del af sin Europaturné.

I sin fem årtier lange karriere har Stewart opnået lidt af hvert -  han er blevet optaget i Rock and Roll Hall of Fame to gange, er blevet tildelt den fornemme Grammy Living Legend pris, og i 2016 fik han også titlen ”Sir Rod Stewart”, da han blev slået til ridder for sit mangeårige bidrag til musikhistorien.

Med over 250 millioner solgte plader på verdensplan er Stewart desuden en af de bedst sælgende kunstnere nogensinde.


Til koncerten i 2024 kan fans se frem til at høre klassikere fra hele Stewarts karriere, der har budt på alt lige fra rock og folk til soul og R&B. Af hits kan for eksempel nævnes sange som ”Gasoline Alley,” ”Maggie May,” ”Tonight’s the Night,” ”Da Ya Think I’m Sexy?” og mange flere.

Sidst Stewart var i Danmark var tilbage i 2019, da han gav koncert i Jyske Bank Boxen i Herning. GAFFAs anmelder Troels Frøkjær var til stede og kvitterede med tre stjerner til den 78-årige sanger, som ifølge Frøkjær leverede en underligt forvirrende optræden:

”Under den underskønne "Maggie May" blev teksten blæst op på skærmen bag bandet, så man kunne synge med. Det var der dog ingen, der gjorde, så vidt jeg kunne høre. Men publikum klappede dog med i slutningen af sangen. Heller ikke under denne sang virkede Rod Stewart nærværende. Det mest nærværende øjeblik var, da han inden han startede sangen med et smil fortalte, at nummeret var fra 1971, ”samme år, som min kone er født!” lød vurderingen blandt andet.


Billetsalget til Rod Stewart-koncerten starter tirsdag den 26. september kl 10. via Livenation og Ticketmaster. Koncerten er en fuldt siddende koncert, og der er en billetbegrænsning på 6 per køb. 

Rod Stewart slipper for retssag efter overfald og nazihilsen

ANNONCE