Nyhed

Avanceret mixing-værktøj på vej til Spotify

Det nye værktøj til at mixe musik i playlister med skulle komme sammen med nyt abonnement

Ifølge rygter på diverse internet-fora er Spotify i fuld gang med at arbejde på en ny funktion, der lader brugere remixe deres playlister i et avanceret værktøj. Dette værktøj skulle lade brugerne tilføje forskellige overgange, så vel som at sequencere numre med samme toneart, tempo og stil sammen.

Ifølge rygterne kunne disse funktioner blive en del af et nyt abonnement som streamingtjenesten angiveligt er på vej med, Music Pro, der blandt andet skulle levere tabfri musik.

Det er blandt andet Chris Messina der på Instagram kan fortælle at han har fundet spor i koden til den seneste betaversion af afspilleren, på at denne mix-funktion er på vej.


Den nye funktion kan betyde at brugerne fremover vil kunne finjustere hele playlister uden at gøre ret meget selv.

Men den avancerede DJ-funktion skulle også kunne give brugerne funktioner der lader dem lege med de enkelte numre i deres playlister, helt ned på rytme-niveau.

Chris Messina hævder på Instagram, at Spotify allerede er begyndt at rulle deres nye abonnement, Music Pro, ud, så det er nok kun et spørgsmål om tid inden vi alle kan få adgang til det nye abonnement og de nye funktioner.


LÆS OGSÅ: Nyt headset kombinerer videnskab og sport

ANNONCE