Nyhed

EFTER FIRE ÅR: Norske indie-favoritter endelig klar med nyt album

Du kan høre første single fra Pom Pokos kommende album lige her

Det er efterhånden fire år siden, norske Pom Poko sidst var albumaktuelle. Det var med Cheater, som udkom i '21 og fik fire stjerner af vores anmelder. 

"Alt i alt har Pom Poko imponeret og gjort et godt stykke arbejde, på trods af lidt udskejelser. Det virker velovervejet og som om, at alle detaljer fra de fire medlemmer er nøje gennemtænkt. Fire vigtige komponenter, én stjerne for hver af dem," noterede Johanne Nedergaard dengang i januar 2021.

Nu har Pom Poko så varslet udgivelsen af deres kommende og tredje album. Det har fået titlen Champion og i forbindelse med den glædelige nyhed har gruppen også delt albummets titelnummer. Det kan høres under artiklen her.


"”Champion” er en en af vores yndlingssange på albummet. Da demoen til riffet blev demonstreret første gang, blev det mødt med lidt latter, men med nogle små justeringer fik vi et groove op at stå, som gav os en vældig god fornemmelse," udtaler bandet i en pressemeddelelse og tilføjer:

"På det her album føles det som, at vi har stolet lidt mere på vores egen sangskrivning end tidligere og ladet produktionerne være lidt renere og slankere, og "Champion" føles som et godt eksempel på netop dét. Sangen er en hyldest til den følelse af sammenhold, man får i turnébussen og osm gør, at vi føler os meget trygge, når vi er sammen i en bil."

Albummet udkommer den 16. august på den velanskrevne britiske indieselskab Bella Union, som også har navne som Father John Misty, Beach House, Susanne Sundfør og danske Lowly i stald.


Reportage fra by:Larm 2019: Skæv kunst og norsk originalitet

ANNONCE