Nyhed

HINKERUDER PÅ MOTORVEJEN: Hør Søren Kragh-Jacobsen fortælle om sine sange - og spille et par stykker

I aften er der en sjælden mulighed for at opleve den legendariske sangskriver og filminstruktør live i København

Det er efterhånden ti år siden, den i dag 77-årige sangskriver og filminstruktør Søren Kragh-Jacobsen sidst var på turné. Det var i 2014, hvor han blandt andet gav en mindeværdig koncert i Musikhuset Aarhus.

Sidste år udgav manden bag klassiske halvfjerdser-album som Hinkeruder på motorvejen (1975) og Vil du se min smukke navle? (1978) så sit første album i mere end tyve år.

Tranedans udkom i foråret '23 og blev fulgt op af en håndfuld talks i provinsen, hvor Kragh-Jacobsen fortalte om livet og karrieren og spillede enkelte, akustiske sange fra både det nye album og bagkataloget. 


I aften er der så endelig mulighed for at opleve Kragh-Jacobsen i hjembyen København, når han indtager Kulturhuset Islands Brygge i selskab med GAFFAs nyhedsredaktør Espen Strunk - og en akustisk guitar inden for rækkevidde. Billetter koster 135 kroner i forsalg (eller 150 i døren) og kan købes her.

I forbindelse med sidste års albumudgivelse gav Søren Kragh-Jacobsen et interview til GAFFA, som kunne læses i GAFFAs majnummer i '23 samt lige her

Bogaktuelle Søren Kragh-Jacobsen lover nyt album – og ikke et ondt ord om ”Kender du det?”


 

ANNONCE