Nyhed

LYT: Her er Girl in Reds cover af 40 år gammel new wave-sang

Covernummeret er hentet fra hyldestalbum som udkommer i næste måned

24. april 2024 var det 40 år siden, der var premiere på filmen Stop Making Sense, som for nylig er blevet restaureret i 4k og relanceret af A24.

Filmen, som regnes som en de bedste koncertfilm nogensinde, blev filmet af den anerkendte filmskaber Jonathan Demme (Silence of the Lambs, Philadelphia) på Hollywoods Pantages Theater i december 1983 og fangede The Talking Heads i deres livs form.

A24 Music har offentliggjort både tracklisten og udgivelsesdatoen for det kommende hyldestalbum Everyone's Getting Involved: A Tribute to Talking Heads' Stop Making Sense. Albummet udkommer 17. maj og kan forudbestilles allerede nu.


GIRL IN RED-INTERVIEW: En superwoman i samtiden

Albummet inkluderer blandt andet Paramores cover af "Burning Down The House", Teezo Touchdowns "Making Flippy Flop" og Lordes "Take Me To The River", og nu har norske Girl in Red delt sin version af sangen "Girlfriend is Better".

De i alt seksten spændende og overraskende nyfortolkninger af sangene fra den oprindelige lp vil ikke bare introducere en ny generation for Talking Heads' musik, men også tilbyde nye perspektiver og unikke vinklinger på sange, som mange fans har kunnet udenad i flere årtier.


Udvalget af strålende artister på det kommende album rekontekstualiserer Stop Making Sense i populærmusikken og -kulturen, med fokus på generations- og stilmæssig bredde.

TAK FOR SIDST: Hør David Byrnes personlige Paramore-cover


ANNONCE