Nyhed

BRÆNDER HUSET NED: Her er Paramores cover af firserklassiker

Paramore har lige udgivet ny single forud for forårets europaturné med Taylor Swift

I sommers blev det annonceret, at Paramore skal med Taylor Swift, når hun i foråret '24 tager sin stærkt efterspurgte The Eras Tour til Europa.

”Jeg kan slet ikke rumme min begejstring, fordi… vi tilføjer 14 nye shows til The Eras Tour. Og jeg kommer til at rejse verden rundt og lave shows med Paramore!," skrev Taylor Swift på Instagram og tilføjede:

"Hayley Williams og jeg har været venner, siden vi var teenagere i Nashville, og nu kommer vi til at boltre os i Storbritannien/Europa næste sommer!!! Jeg skriger!!!” 


I dag udgiver Paramore så deres version af Talking Heads-klassikeren ”Burning Down the House”. Sangen blev for første gang udgivet i 1983 og kom derefter med i koncertfilmen Stop Making Sense og det ledsagende album, som udkom året efter.

Paramores cover vil indgå på det kommende hyldestalbum til Talking Heads og deres ikoniske album, betitlet Stop Making Sense: A Tribute Album. Her vil 16 forskellige artister levere covers af de 16 forskellige sange fra det oprindelige Stop Making Sense-album, som fylder fyrre i år.

Blandt de øvrige bidragydere er store navne som Lorde, Miley Cyrus og The National.


Paramore er et amerikansk pop-punk-band, som startede tilbage i 2004 og albumdebuterede året efter. Bandet er blandt andet kendt for sange som ”Misery Business” og ”Ain’t It Fun”, og udgav sidste år deres sjette studiealbum, This Is Why.

Hvilke sange, der er på sætlisten, når Paramore opvarmer for Taylor Swift til sommer vides ikke, men i ventetiden kan man lytte til deres nye single lige her.  


 

STOR MYSTIK: Er Paramore i gang med at lave en Taylor Swift-manøvre?

ANNONCE