Nyhed

MAN SKULLE HAVE VÆRET DER: Se Shakiras surprisekoncert på Times Square

Den colombianske stjerne materialiserede sig midt New York for at promovere sit aktuelle album

For en uges tid siden udgav den 47-årige, colombianske stjerne Shakira sit første album i syv år - to årtier efter, Shakira hittede stort med sange som ”Hips Don't Lie,” "Underneath Your Clothes" og ”Whenever, Wherever” i første halvdel af 00'erne.

Las Mujeres Ya No Lloran - som det nye album hedder - fik en entusiastisk modtagelse her i GAFFA, som i en firestjernet anmeldelse noterede at "en af 00'ernes stærkeste stemmer stempler ind i nutiden med varieret comebackalbum".

I sidste uge rystede Shakira så en helt særlig overraskelse ud af ærmet til sine amerikanske fans. Hun dukkede nemlig op og gav et kvarters superprise-koncert på Times Square i New York, hvor hun åbnede med det gamle hit "Hip's Don't Lie," inden hun spillede en håndfuld sange fra det nye album. Koncerten var blevet annonceret få timer forinden via Shakiras Instagram-konto.


Det er syv år siden, Shakira sidst var på turné - og hele sytten år siden, hun sidst kunne opleves herhjemme. Det var i Gigantium i Aalborg i marts 2007.

SHAKIRA 2002: "Det, jeg leverer, er ikke bare noget fysisk. Der er mere bagved"


ANNONCE