Nyhed

NU SKER DET: Shakira annoncerer første album i syv år

Den store colombianske stemme er klar til at gøre comeback efter afslutningen på alvorlig skattesag

Hun gav os et par af de tidlige 00'eres helt store popalbum i form af Landry Service (2001) og Oral Fixation Vol. 2 (2005). Nu er den i dag 47-årige Shakira så klar til at gøre comeback - syv år efter, hun sidst var aktuel med turné og albummet El Dorado.

De seneste par år har Shakira også trukket overskrifter. De har dog ikke handlet om musikken, men derimod om en alvorlig sag om skattesvindel i et omfang, hvor stjernen risikerede en ubetinget fængselsstraf. Så galt gik det dog ikke: Sidste år indgik Shakiras advokater forlig i sagen - og nu er hun altså klar til at gøre comeback.

Det kommende album har fået titlen Las mujeres ya no lloran - kvinder græder ikke længere - og udkommer 22. marts.


"Jeg har skabt mit nye album sammen med jer alle sammen, mit kobbel af hunulve som har været der for mig hele vejen," skriver Shakira i en mail til modtagere af hendes nyhedsbrev og tilføjer:

"At lave det har værk har været en alkymisk proces. Jeg har genopbygget mig selv, mens jeg skrev hver eneste af de her sange. Mens jeg sang, forvandlede mine tårer sig til diamanter, og min sårbarhed til styrke. Shak."

Coveret til det nye album, som kan forudbestilles i flere forskellige versioner fra Shakiras hjemmeside, viser da også netop diamant-tårer, der drypper ned af Shakiras ansigt. 

ORAL FIKSERING: Da Shakira indtog Aalborg


ANNONCE