Nyhed

Anohni & The Johnsons kommer til Danmark

Den engelske sanger kommer til landet i kølvandet på femstjernet album fra i sommer

Det er efterhånden et kvart århundrede siden, Anohni indledte arbejdet med det, det blev til debutalbummet Antony & The Johnsons - inklusive sange som "Hitler in My Heart" og "Cripple & The Starfish."

I kølvandet på udgivelsen blev Anohni en del af Lou Reeds band og medvirkede på konceptalbummet The Raven og liveudgivelsen Animal Serenade. I 2005 fulgte gennembrudsalbummet I Am a Bird Now - og resten er historie.

En historie, som har bragt Anohni forbi Danmark adskillige gange gennem de sidste tyve år - og nn kommer hun tilbage. Genforenet med sit gamle band The Johnsons giver Anohni koncert i i DR Koncerthuset den 12. og 13. juli.


Koncerten falder i kølvandet på sidste års album My Back Was a Bridge For You To Cross, som modtog fem stjerner af vores anmelder og gav anledning til et interview med den i dag 53-årige sanger.

Forsalg af billetter til de to københavnske koncerter (og et eksklusivt musik-download) er tilgængelig den 29. februar på Anohnis officielle hjemmeside. Det officielle billetsalg starter den 1. marts kl. 10.00 lige her. Billetterne koster 550-750 kroner plus gebyr.

GULD FRA GEMMERNE: Da GAFFA mødte Antony


ANNONCE