Nyhed

Aarhus 2017-aktuelle Anohni viser sin skrøbelighed i enestående musikvideo

I videoen til “I Don’t Love You Anymore” kommer vi tæt på Anohni.

Anohni, tidligere kendt som frontfigur i Antony and the Johnsons, udsender musikvideoen til “I Don’t Love You Anymore”, der byder på et seks minutters langt klip, hvor vi ser Anohni synge i en nærbilledbeskæring. Her er der er ikke sparet på den transseksuelle kunstners intense følsomhed, når Anohni (tidligere Antony Hegarty) synger “I don't love you anymore/ It’s been a while and I am sure/ You left me for another girl/ You left me in a broken world” til kameraet. Se musikvideoen ved at klikke på billedet over artiklen.

Den 6. maj 2016 udsendte den britisk-amerikanske kunstner sit første soloplade, “Hopelessness”. Sammenlignet med Anohnis tidligere arbejde i Antony and the Johnsons er teksterne på hendes soloalbum mere politisk orienterede. Her kredser sangteksterne om blandt andet dronebombning, døende dyr, amerikansk udenrigspolitik og klimaforandringer.

“Folk, der kender min musik, har tendens til at stole på min stemme som en kilde til trøst,” fortalte Anohni til Rolling Stone i maj. “Dette album er ikke kun en række anklager mod verden, men det beskæftiger sig også med min egen medvirken i den fremherskende forbrugskultur, som vi alle er viklet ind i,” sagde hun, da “Hopelessness” udkom.


Anohni blev i øvrigt i går offentliggjort som "artist in residence" til Aarhus Kulturhovedstad 2017 og skal i den forbindelse indspille et album med Aarhus Symfoniorkester og give en koncert med dem i Musikhuset Aarhus 18. november 2017.

ANNONCE