Nyhed

Byg din egen pladespiller – næsten altså

Ny pladespiller fra Clearaudio giver mulighed for at tilpasse vigtige elementer

Concept Signature er en ny version af den pladespiller fra Clearaudio, Concept, der flere steder der blevet udråbt til at være en af de bedste pladespillere på markedet, når prislappen overstiger 8.000 kroner, altså.

Den opgraderede version har et par unikke funktioner, som du ikke fandt på forgængeren. For det første kalder producenten den for et indgangspunkt til Hifi-musik, der både har fokus på "sonisk ydelse" og på at være let tilgængelig.

Clearaudio mener også, at det er den totale pakke, hvis du altså lige husker at købe pickup-armen også. Men så skulle den også være klar til at bruge, når du får den hjem.


Selve pladespillerens sokkel er udformet i en resonans-optimeret MDF-kasse, som du så kan opgradere til en kasse udført i solide trælag, der er sat sammen under højt tryk. Alle materialer, der er brugt, skulle være optimeret, så de giver mindst mulig resonans og mest mulig autentisk lydgengivelse.

Endelig fortæller producenten også, at de bruger en ny teknologi, Tacho-Speed-Control, der konstant overvåger pladetallerkenens rotationshastighed og sender disse informationer tilbage til styresystemet, så det konstant sikres, at hastigheden er optimal.

Toppen af pladetallerkenen er sat på en undertallerken af tæt aluminium for at sikre en stabil rotation.


Concept Signature skulle være fremstillet for at give kunderne mulighed for at vælge blandt mange af Clearaudios pickup-arme og andre udskiftelige enheder, så det på den måde bliver muligt at bygge en unik pladespiller, der passer præcist til den enkelte bruger.

Men sådan en svend kommer ikke helt billigt. Uden pickup-arm kommer den til at koste nord for 12.000 kroner, når den kommer til Danmark, og producenten selv fortæller, at den let kan ende på over 23.000 kroner, hvis den udstyres med alle topelementer fra producenten.

LÆS OGSÅ: Nyt in-ear-headset lover mere ergonomi og avanceret lyd


ANNONCE