Nyhed

Nyt in-ear-headset lover mere ergonomi og avanceret lyd

Nu er Devialets avancerede Devialet Gemini II tilgængelig i Danmark

Firmaet bag Phantom-højttaleren, Devialet, har nu lige lanceret sit in-ear-headset, Devialet Gemini II i Norden, og hermed altså også i Danmark.

Headsettet er anden generation af Devialets Gemini-serie og skulle komme med bedre ergonomisk design, bedre og mere stabil tilslutningsmulighed, adaptiv støjreduktion samt endnu bedre lydkvalitet. Devialet Gemini II er udstyret med to nye støjreduktionsteknologier for at sikre, at du kan nyde din musik uden forstyrrelser, uden at det går ud over lydkvaliteten.

Denne støjreduktionsteknologi er udviklet specifikt til Gemini II og skulle tage hensyn til brugeres øreform for at skabe den bedste mulige støjreduktion. Teknologien skulle samtidig sikre et optimalt energiforbrug, så støjreduktionen ikke dræner batteriet unødigt. Endelig skulle Devialets støjreduktion forebygge forsinkelser i signalet.


Devialet har også indbygget sin egen AWR-teknologi (Active Wind Reduction), så samtalekvaliteten bliver optimeret. På hardwaresiden er Devialet Gemini II forsynet med en ny og forbedret 10mm titaniumbelagt driver og Qualcomms aptX-kodeks.

Det understøtter Bluetooth 5,2, er IPX4-vandressistent og har en batterilevetid på op til 22 timer. Prisen på headsettet bliver op omkring 3.000 kroner for standardversionen og 4.500 kroner for den specielle Gemini II Opéra de Paris.

LÆS OGSÅ: Nyt headset er spækket med AI-teknologi


ANNONCE