Nyhed

EFTER SUPERBOWL-OPTRÆDEN: Amerikansk kæmpenavn annoncerer seks europæiske koncerter

Et af amerikansk r'n'bs største navne besøger fire europæiske storbyer til foråret og forsalget er i gang

Det er efterhånden ni år siden, den amerikansk r&b-stjerne Usher sidst kunne opleves i Danmark. Det var februar 2015, hvor han gav en efter sigende seksstjernet koncert i Forum i København. 

For få uger siden optrådte Usher ved årets Superbowl-halftimeshow - og nu har den i dag 45-årige stjerne så annonceret seks europæiske koncerter i april og maj.

Efter tre aftener i Londons 02 Arena i begyndelsen af april fortsætter den europæiske del af Ushers Past Present Future Tour til Paris og Amsterdam, inden han runder af med en koncert i Berlin den 1. maj.


Dermed får også danske r&b-entusiaster en realistisk mulighed for at opleve stjernen, som til sommer kan fejre tredive års jubilæum for udgivelsen af sit selvbetitlede debutalbum.

Usher på scenen i København, februar 2015. Foto: Morten Rygaard
Usher på scenen i København, februar 2015. Foto: Morten Rygaard

Tidligere på måneden udgav Usher sit niende studiealbum, betitlet Coming Home. Det er hans første nye album i otte år. Usher har været en sjælden gæst i Danmark gennem sin efterhånden lange karriere. 


Udover koncerten i København i 2015 har han kun optrådt to gange herhjemme: i Falconer salen i 2002 og i Forum i sommeren 2004. 

"At Usher mestrede player-stilen med sin charme, dans og lækre mave, er der ingen tvivl om. Men at imponere musikpublikummet i Forum, var en udfordring, han ikke magtede," noterede vores anmelder i sin tostjernede anmeldelse af 2004-koncerten. 

Det officielle billetsalg til forårets europæiske koncerter går i gang på torsdag den 22/2. Allerede i dag er der dog fan presale - man kan registrere sig via Ushers Instagram-profil.


Velkommen til superstjernen Usher og til en lektion i, hvor godt et R&B-album kan være

ANNONCE