Nyhed

ET SKRIDT AD GANGEN: Jacob Dinesen klar med nyt album - hør titelsangen her

Dinesen udforsker nyt livssyn på ny singleforløber for kommende album

I dag udkommer singlen "One Step At A Time" fra Jacob Dinesens kommende album af samme navn. Albummet er sat til at udkomme i starten af marts måned.

"One Step at a Time" lægger sig i tematisk forlængelse af de to foregående singler, "The Waiting Game" med Siné og "Take It Easy," hvor den sønderjyske sangskriver kredser om personlig udvikling og et fornyet, håbefuldt livssyn. Det fremgår af en pressemeddelelse i anledning af den aktuelle single.

Her beskrives det, hvordan det gik op for Dinesen i ’22, at han havde været ude og turnere siden debutalbummet Count the Ways udkom, og at han nu var klar til at sætte tempoet ned. 


”Op gennem mine 20’ere har jeg dyrket livets skyggesider og alle de dæmoner, vi mennesker går rundt og kæmper med. Et fascinerende mørke, jeg nok aldrig slipper som kunstner, men som jeg nu ser fra et andet perspektiv, hvor selvransagelsen også kan resonere i sange med håb og lykke," udtaler Dinesen og tilføjer:

"Det fornyede syn på livet er i spil på "One Step At a Time," som stadig repræsenterer mig som menneske, men også en mere universel fortælling, jeg håber andre kan relatere til og blive inspireret af.”

Dinesen slog for alvor igennem i ’16, med sit andet studiealbum Brace Against the Storm, som udkom blot et år efter hans første studiealbum Count the Ways. Ved GAFFA-prisen i 2022 var Dinesen nomineret til hele tre priser som var ”årets danske solist”, ”årets danske sangskriver” og hans album The Joker’s Hand var nomineret til Årets danske udgivelse.


I marts måned kan man høre Dinesens nye sang ved syv forskellige lytte-events rundt omkring i landet, og i april måned drager han ud på en udsolgt Danmarksturné.

Tendens til tomgang i temporidtet


ANNONCE