Nyhed

DÅRLIGT NYT: Rage Against the Machine kommer ikke til at turnere igen

Efter sidste års udskudte og afbrudte genforeningsturné er trommeslageren Brad Wilk kommer med nedslåede melding

Vi var mange, som havde set frem til en gensyn med Rage Against the Machine, da de tilbage i 2019 annoncerede en større genforeningsturné med datoer i både hjemlandet USA og Europa. Så kom COVID19 i vejen og turen blev udskudt.

I sommeren '22 blev turen så endelig skudt i gang med et efter sigende forrygende show i Wisconsin, USA. Kort efter måtte turnéen imidlertid indstilles, efter at forsanger Zack De La Rocha var kommet til skade på scenen - og nu er der så særdeles nedslående nyt fra gruppens trommeslager, Brad Wilk.

"Jeg ved, at mange mennesker venter på, at vi skal annoncere nye datoer for alle de aflyste RATM-koncerter," indleder Wilk et opslag på Instagram, som fortsætter:


"Jeg vil ikke trække pinen ud længere for hverken mig selv eller andre folk. Så selvom der har været kommunikeret omkring, at det måske ville ske på et tidspunkt, vil jeg gerne lade jer alle vide, at RATM (Tim, Zack, Tom og jeg) ikke kommer til at spille live igen. Det gør mig ondt for jer, som har gået og ventet på, at det skulle ske. Jeg ville virkelig ønske, at det gjorde," slutter trommeslageren.

Rage Against the Machine slog stort igennem med deres stærkt venstreorienterede rap-rock i starten af halvfemserne, og gav legendariske koncerter i Aarhus Festuge i '93 og i både den Grå Hal og på Roskilde Festival i '96. Du kan læse GAFFAs interview med guitaristen Tom Morello fra foråret '96 lige her

Rage Against The Machine-bassist ramt af kræft: Fortsatte genforeningsturné


ANNONCE