Nyhed

Rage Against The Machine-fans donerer millionbeløb til velgørenhed

Efter fem koncerter i Madison Square Garden kan bandet nu sende en million dollar videre til lokale velgørende organisationer

Rage Against The Machine har netop optrådt fem gange i legendariske Madison Square Garden i New York City. Her er der blevet solgt billetter med et særligt velgørenheds-tillæg.

Nu er regnskabet gjort op, og viser, at Rage Against the Machine kan sende en million dollar videre til tre velgørenhedsorganisationer, skriver NME. Det svarer til over syv millioner danske kroner.

På Rage Against The Machine-turnéen ”Public Service Announcement” har ti procent af alle billetter haft en højere pris, og den ekstra indtjening er gået til velgørenhed.


De særlige billetter er blevet solgt til alle bandets koncerter i USA, og overskuddet er blevet doneret til lokale organisationer. Men billetterne er også et forsøg på at stoppe billethajerne.

Pengene fra koncerterne i New York City bliver fordelt mellem tre velgørenhedsorganisationer, der hjælper lokalt, skriver Rage Against The Machine i et Instagram-opslag.

En organisation tilbyder juridisk hjælp til immigranter, der står til at blive deporteret, mens en anden giver socialforsorg og mad til de tre områder med den laveste indkomst i New York City. Den tredje organisation sikrer nemmere adgang til sund, næringsrig mad og lignende ressourcer, skriver NME.

Koncerterne i Madison Square Garden markerer slutningen på bandets USA-turné. De skulle nu efter planen have fløjet til Europa for at fortsætte turnéen med koncerter i blandt andet Wien, Krakow, Hannover og Paris.


LÆS OGSÅ: Rage Against the Machine aflyser tour i Europa

Aflysningen følger efter, at forsanger Zack De La Rocha slog sin fod tidligere på den amerikanske turné. Han har siddet ned under følgende koncerter, og forleden blev det offentliggjort, at den konkrete medicinske årsag til aflysningen af den i forvejen udskudte Europaturné er en iturevet akillessene. 

ANNONCE