Nyhed

Fra DR til Tivoli: Hun skal udvælge fremtidens Fredagsrock-navne

Tivoli får ny chef for musik og underholdning

Gæster med hang til vilde forlystelser og sug i maven får hver sommer mulighed for at fylde øregangen med musik fra danske og internationale artister, når Tivoli inviterer til udendørskoncerter til deres Fredagsrock-arrangementer. Sidste års sommer kunne man opleve Rick Astley og Texas fra det store udland og danske navne som Prisma og Blaue Blume, som lod tonerne flyde gennem forlystelsesparken med Himmelskibet og det oplyste Hotel Nimb som kulisse. 

Fra den 1. februar er kaptajnen bag roret på underholdningsskibet dog blevet udskiftet med Marika Hakesberg, der indtræder som Tivolis nye musik- og underholdningschef, og som dermed skal være med til at planlægge fremtidens Fredagsrock. På Linkedin kan man læse, at Marika Hakesberg blandt andet kommer fra en længere periode hos DR, hvor hun både har været redaktionsleder hos DR Ung og P3 Musik samt producent og eventredaktør. En erfaring fra musikbranchen, som kommer hende til gode i sin nye stilling:

"Med mig bringer jeg mange års erfaring og en naturlig passion for at skabe unikke og mindeværdige oplevelser. Jeg glæder mig til at være med til at kuratere et alsidigt lineup, herunder fredagsrock-navne, der appellerer til en bred vifte af gæster. Samlet set ønsker jeg at bidrage til at forstærke Tivolis position som et kulturelt midtpunkt, hvor musik og underholdning forenes for at skabe uforglemmelige øjeblikke for alle besøgende," skriver Marika Hakesberg på sin Linkedin-profil. 


Det endelige program for dette års Fredagsrock er endnu ikke blevet offentliggjort, men hvis du kan nynne med på "Relight My Fire", kan det være, at du skal sætte kryds i kalenderen den 28. juni, hvor Take That indtager Fredagsrock-scenen i Tivoli. 

Billetter kan købes her.

 


LÆS OGSÅ: BACK TO BLACK: Ny biograffilm viser skabelsen af det ikoniske album

 

 


ANNONCE