Nyhed

FRA THY TIL TOPPEN AF POPPEN: Jonah Blacksmith annoncerer to helt særlige koncerter

Det populære syvmandsband indtager to af landets største arenaer med kombination af filmvisning og livekoncert

Der er sket meget, siden GAFFA anmeldte det jyske band Jonah Blacksmiths debutalbum tilbage i 2015. Fra starten af februar er orkesteret aktuelle i det populære tv-program Toppen af poppen - og deres turné til efteråret er allerede udsolgt. 

Nu annoncerer syvmandsbandet så yderligere to af deres populære filmkoncerter, hvor livemusik kombineres med storskærmsvisning af en dokumentarfilm om bandets oprindelse. Formatet blev lanceret tilbage i 2018, hvor GAFFA overværede seancen i Holstebro og kvitterede med fem stjerner.

“Filmkoncerten betyder noget ganske særligt for os. Det er hjerteblod, og vi tror på, at filmen, hånd i hånd med sangene, kan røre ved noget i os allesammen. Vi er stolte af at kunne fortælle om de ting, vi er rundet af - om familie, om dem vi elsker, og ikke mindst at turde dele frygten for at miste hinanden og os selv som mennesker,” har brødrene og frontfigurerne Simon og Thomas Alstrup tidligere udtalt. 


De tilføjer i anledning af de netop annoncerede koncerter:

“At muligheden nu byder sig for at spille to ekstra filmkoncerter i mægtige Boxen og Royal Arena er mildest talt svært - selv for en flok thyboer - at få armene ned over. Vi glæder os ubeskriveligt meget, og tør godt love, at man med en billet i hånden til en af de to koncerter kan forvente noget, der kommer til at sprænge alle rammer for, hvad vi hidtil har disket op med.”

De to opskalerede filmkoncerter finder sted i Jyske Bank Boxen, Herning, den 29. marts og 5. april i Royal Arena i København. Billetter koster fra 545 til 645 kroner og sættes til salg den 25. januar klokken 10.00. 


Nordvestjysk familie finder over 3.000 nye forgreninger på slægtstræet

ANNONCE