Nyhed

HomePod med skærm på vej forbrugerne

Meget tyder på at Apple er på vej med en version af HomePod med indbygget skærm

Rygterne har svirret længe omkring en ny version af HomePod, der skulle have indbygget skærm. Nye rygter peger på, at den måske lander på markedet meget tidligere end forventet.

Det er onlinemagasinet MacRumors der kan fortælle, at de har opdaget noget kode, der tyder på at HomePod med indbygget skærm er på vej.

HomePod kører i dag på samme operativsystem som Apple TV, og det er her MacRumors hævder at have set kode, der tyder på at vi snart får HomePod med skærm.


Hvis det viser sig at passe, så retter Apple nu en del af deres teknologiske skyts mod det marked, hvor Amazon Echo Show og Google Nest Hub i dag befinder sig, og det er let at forestille sig, at HomePod med skærm, kommer til at indeholde ting som Facetime og iPad-lignende funktioner.

Den nye version af operativsystemet til Apple TV, der så også er OS til HomePod, forventes at blive sluppet løs til marts, og da Apple plejer at afholde en større lanceringsevent i foråret, er der gode grunde til at forvente at vi også kommer til at se en ny HomePod med skærm på det tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Apple vil belønne musikere for at lave rumlig musik


ANNONCE