Nyhed

MILLIONREGNING TIL MANSON: Evan Rachel Wood vinder sejr i sag mod det detroniserede rockikon

Manson har anklaget skuespilleren for æreskrænkelse og psykisk overlast, men skal nu selv betale hendes omkostninger

Han var en af 90'ernes mest omtalte - og kontroversielle - rockstjerner, med hovedværker som Antichrist Superstar (1996), Mechanical Animals (1998) og Holy Wood (200) på samvittigheden.

De seneste tre år har Brian Warners karriere imidlertid været på standby, efter at en række kvinder har beskyldt sangeren for seksuelle og voldelige overgreb begået over en længere periode. 

Bølgen af alvorlige beskyldninger blev indledt i januar 2021, da ekskæresten og Westworld-skuespilleren Evan Rachel Wood stod frem med sine oplevelser med Warner, mens de to dannede par tilbage i 00'erne.


I 2022 stod Wood bag filmen Phoenix Rising, som præsenterer hendes version af forholdet med Manson og hendes efterfølgende kamp for at få stillet ham til ansvar for sine påståede overgreb. 

Kort før filmens premiere valgte Warner at sagsøge Wood for blandt andet injurier, æreskrænkelse og psykisk overlast. Dén sag er stadig i gang, men de to sidstnævnte anklagepunkter er siden frafaldet - og nu er Warner blevet dømt til at betale et stort beløb til Wood for at dække hendes udgifter, mens hun har skullet forsvare sig i sagen.

Woods advokater havde krævet en godtgørelse på 388.000 dollars, eller godt 2,67 millioner danske kroner. En dommer i Los Angeles, hvor sagen kører, har dog afgjort, at Warner "kun" skal betale 326.956 dollars, svarende til 2,25 millioner kroner. Det skyldes, at beskrivelsen af nogle af Woods fakturerede timer ifølge dommeren er for "vag." Det rapporterer Pitchfork.


EFTER VOLDTÆGTS-ANKLAGER: Marilyn Manson indgår forlig i voldtægtssag - igen

 

ANNONCE