Nyhed

NU SKER DET: Adele giver europæiske koncerter - kun en togtur fra Danmark

En eksklusiv mulighed for at opleve stjernens magiske stemme live i Europa

Det er efterhånden hele otte år siden, den britiske superstjerne Adele har givet koncerter på det europæiske fastland - inklusive Danmark, hvor hun sidst gav koncert i Forum i maj '16.

Men nu er ventiden forbi. I al fald hvis man er frisk på en togtur til sydtyske München, hvor den 35-årige stjerne netop har annonceret fire koncerter til sommer.

De fire friluftskoncerter finder sted den 2., 3., 9. og 10. august 2024 ved konferencecenteret München Messe på et omfattende udendørsområde, som til lejligheden forvandles til koncertplads med kapacitet til hele 80.000 mennesker per aften.


"Et specialdesignet, skræddersyet stadion, skabt til lejligheden og netop det show, jeg gerne vil lave. Jeg kan ikke forestille mig nogen bedre måde at tilbringe min sommer," skriver Adele på sin Instagram-profil.

I skrivende stund er Adele i gang med sidste etape af sit meget roste residency i Las Vegas, som løber indtil juni måned. Når Adele når til enden af disse shows, vil hun have performet hele 50 weekender og 100 shows i alt. 

Adele på Store Vega i København, april 2011. Foto: Martin Rosenauer
Adele på Store Vega i København, april 2011. Foto: Martin Rosenauer


Adele er kendt for sange som ”Rolling In The Deep”, ”Someone Like You,” ”Set Fire to the Rain” og ”Chasing Pavements”. Hendes album 21 vandt GAFFA-prisen for bedste udenlandske album i 2011, og det samme gjaldt for albummet 25 fire år senere. Udover dette har Adele modtaget GAFFA-prisen for ”årets internationale artist”.

I 2021 udgav Adele albummet 30, som var hendes første album seks år. Albummet indeholdt hits som "Easy On Me" og "Oh My God" og blev godt modtaget af både kritikere og publikum.

Man kan allerede nu skrive sig op til billetsalget via Adele.com. Registreringen lukker på mandag den 4. februar klokken 18.00, hvorefter registrerede billetkøbere den 6/2 vil modtage et link, der giver adgang til at købe billet fra den 7. februar klokken 10.00. Det almindelige billetsalg starter den 9/2 klokken 10.00.


Den britiske vokalsensation sejrede på en absolut tryllebindende aften i Vega

ANNONCE