Nyhed

EFTER ISTIDEN: Iceage-frontmand klar med solosingle - hør den her

I kølvandet på debutdigtsamling er Iceages forsanger Elias Rønnenfelt nu klar med sin debutsingle i eget navn

Det er efterhånden tre år siden, Iceage udgav deres seneste studiealbum, Seek Shelter, som fik en firestjernet anmeldelse her i GAFFA.

Siden har fans kunne glæde sig over 2022-udgivelsen af Shake The Feeling: Outtakes & Rarities 2015-2021 - og sidst år debuterede bandets frontmand, Elias Rønnenfelt, så som digter med samlingen Sunken Heights.

I dag (28/5, red.) udgiver Rønnenfelt så sin første single i eget navn. Den har fået titlen "Like Lovers Do" og kan høres under artiklen. Sangen er produceret af Rønnenfelt selv i samarbejde med Nis Bysted og byder i øvrigt på musikalsk bidrag fra Iceage-kollegaen Dan Kjær Nielsen.


"Der er stadig desperation, modstand og momentum i Rønnenfelts snerren, her femten år efter at han som teenage-punker sang de første linjer på Iceages debutsingle. Han opfordrer sin elskede til at læne sig tilbage, mens de ræser forbi tilværelsens kaos. Han påkalder blidheden som det eneste svar på bullshit," hedder det poetisk i en pressemeddelelse i anledning af udgivelsen. 

Punkrock kan åbenbart også være et søvnmedikament


 

ANNONCE