Nyhed

Iceage annoncerer dansk koncert

Det internationalt anerkendte band giver hjemmebanekoncert til december

Det danske postpunkband Iceage har efterhånden været i branchen i hele 11 år. Tilbage i 2011 udgav de nemlig debutpladen New Brigade, og sidenhen har det ikke gået stille for sig. I alt har gruppen udgivet fem studiealbum, der har opnået international anerkendelse.

På grund af den internationale opmærksomhed har gruppen brugt en stor del af deres karriere på at turnere rundt i den store verden, og i skrivende stund er gruppen i gang med en omfattende turné i USA.

Nu er der imidlertid annonceret en enkelt koncert på hjemmebane. Den 1. december i rammer Iceage nemlig København, hvor de giver koncert i Amager Bio.


Iceage har senest udgivet albummet Seek Shelter, som ifølge GAFFAs anmelder fuldførte gruppens hamskifte til et modent rockband. Udspillet fik fire stjerner:

”For ja! Det er Iceage, og det er jo ikke, fordi gruppen er begyndt at spille FM-bølge-poprock sidens sidst. En poppet Iceage-plade er stadig en uregerlig størrelse i forhold til så meget andet, men Seek Shelter er dog det tætteste, Iceage nogensinde har været på at lyde som et regulært rockband,” skrev GAFFAs anmelder.


På fredag (23. september, red.) udkommer der "nyt" fra Iceage i form af Shake The Feeling: Outtakes & Rarities 2015-2021.

Der er tale om en samling fra med optagelser, der i første omgang ikke kom med på de tre album fra perioden 2014-2021. Derudover finder man også coverversioner af Bob Dylans ”I’ll Keep It With My Mine” og Abner Jays ”My Mule”.

LÆS OGSÅ: Hør titelsangen her: Iceage udgiver album med outsider-sange


ANNONCE