Nyhed

Tina Dickow og Helgi Jonsson vender tilbage til Danmark med musikken

Power-sangskriver-parret spiller koncerter tre steder i Danmark

Efter stor succes med koncerter i intet mindre end otte europæiske hovedstæder vender Tina Dickow og Helgi Jonsson tilbage til dansk jord og annoncerer i dag tre koncerter på begge sider af Storebæltsbroen.

Sidste gang GAFFA oplevede dem live i duo-format, var i København i starten af marts i år på Det Kongelige Teaters Gamle Scene. Her beskrev GAFFAs anmelder, hvordan det særligt var historiefortælling, der var koncertens styrke.

"De to elskende supplerede ikke blot hinanden godt musikalsk, men delte også historiefortællingen mellem sig og var ganske sjove på den underspillede måde". Koncerten fik dengang hele fem ud af seks stjerner, og næste år kan endnu flere opleve duoen, når de spiller den 4. januar i Musikkens Hus i Aalborg, den 5. januar i Musikhuset Aarhus og den 14. marts i Operaen i København. 


Ifølge en pressemeddelelse tyder alt på, at koncerterne i starten af næste år også bliver fyldt med historiefortælling fra det musikalske par.

“Koncerten er mere teatralsk end normalt, fordi vi virkelig gerne vil fortælle en historie hér. Både gennem sangene, men også med en hel del snak. Der er så meget at fortælle; om musikken og om den rolle, den spiller i vores historie og vores liv. Det føles kæmpestort at dele en anderledes koncert med publikum, som helt klart kommer tættere på, end de plejer!", udtaler Tina Dickow og Helgi Johansson.

Tina Dickow og Helgi Jonsson har arbejdet så tæt sammen, som det kan lade sig gøre, siden de blev kolleger i 2008 og sidenhen også blev et par. De har skabt sig et fælles liv på Island, hvorfra fem af Dickows og to af Jonssons albummer er blevet indspillet fra hjemmestudiet i udkanten af Reykjavik.


Billetterne kan købes fra på torsdag klokken 16.00 her.

TINA DICKOW, 27 ÅR: Jeg ser udyret lige i øjnene

ANNONCE