Nyhed

BREAKING: Nick Cave & The Bad Seeds kommer til Danmark

Det legendariske australske band besøger landet i kølvandet på nyt studiealbum

Det bliver et godt år for fans af Nick Cave & The Bad Seeds. Til august udkommer bandets første album i fem år. I maj kigger bandets mangeårige (og nu forhenværende) guitarist Mick Harvey forbi Loppen i København.

Og til september giver en anden prominent Bad Seeds-alumne, Blixa Bargeld, to koncerter i København med sit (lige så legendariske) band Einstürzende Neubauten. Og idag forlyder det så, at hovedpersonen selv kommer til Danmark til efteråret.

Nick Cave & The Bad Seeds giver koncert i Royal Arena den 5. oktober - i samme arena, hvor de i oktober 2017 gav en uafrysteligt stærk koncert i kølvandet på albummet Skeleton Tree.


Siden har Cave været i landet flere gange: I '18 indtog de Orange Scene på Roskilde, i '19 besøgte Cave DR Koncerthuset som led i soloturnéen Conversations with Nick Cave, i '22 åbnede Nick Cave & The Bad Seeds deres turné i Aarhus ,og sidste sommer besøgte han Heartland på Fyn i rollen som forfatter.

Og nu kommer kan så tilbage med det band, han selv har betegnet som hovedstolen i sit alsidige virke. "At lave en Bad Seeds-plade indikerer på godt og ondt, hvor jeg er i verden. Mit personlige forhold til mig selv som kunstner," udtalte Cave til GAFFA i 2013 og tilføjede:

"Manuskript-arbejdet, romanerne og alt det andet lort er på en måde meningsløst... det handler om de her Bad Seeds-plader, som dokumenterer, hvor jeg er."


Koncerten i København er led i en større turné i kølvandet på albummet Wild God. Europaturnéen omfatter i alt 27 shows i 17 forskellige lande. I København vil Dry Cleaning stå for opvarmningen, og billetsalget går i gang fredag den 22. marts kl. 10.00 via Ticketmaster og Caves hjemmeside.

Allerede den 20. marts klokken 10.00 vil der dog være adgang til forsalg, hvis man sørger for at skrive sig op på Caves mailingliste.

LIVSKLOG LEGENDE: Nick Cave i dybsindig dialog med et lydhørt publikum på Fyn


ANNONCE